Кои сме ние

Специалистите от фирма Файър БГ ЕООД присъстват повече от 30 години (от 1991г.) на пазара за Пожарната Безопасност, през които сме утвърдили позициите си на надежден партньор за своите клиенти. Равносметката на нашето пълнолетие е, че сме отвоювали не само своето постоянно място, но и лидерска позиция в тази сфера.

 
Нашата формула на успеха се състои от два основни елемента:

На първо място ние предлагаме не просто продукти с противопожарно приложение, а цялостни интегрирани решения за противопожарна защита - консултации, проектиране, изграждане на инсталациите, продажба и доставка на оборудването, поддръжка и сервизно обслужване. Целта ни е да бъдем до клиентите на всеки етап от обезопасяването на техния живот и имущество, да създаваме с тях трайни и близки отношения.

Не по-малко важно предимство на екипа ни е способността да съчетаваме традиционните изпитани решения с последните технологични новости, поднесени по компетентен и достъпен начин. Актуално информираната аудитория е ключ към успешния бизнес.

Във фирмата работят служители, които притежават удостоверения за изкаран курс за сервизно обслужване на  активни пожарани системи и пожарогасители към лицензирано ЦПО към НАПОО и с преподаватели от Академия на МВР в изпитната комисия. Всички наши техници и инжинери са вписани в регистрите на ГДПБЗН.


ЦПО към “ФАЙЪР БГ” ЕООД регистрирано към НАПОО

Към фирмата Fire.bg има регистриран ЦПО (Център за Професионално Обучение), което ни позволява да предлагаме курсове, необходими за лицензиране по наредба I3-2815.На всички свои партньори, доверието на които е най- голямата награда за нас, пожелаваме повече успехи в съвместните начинания и спокойно ежедневие без пожари!

Инж. Васил Чолаков, Управител на Файър БГ ЕООД